Vilka är vi?

 

Stig Junaeus 3

Hej, jag heter Stig. Jag fyllde sextiofem nyligen. Då börjar man tänka på ålder, kanske för att många påpekar att man har uppnått pensionsåldern.

Men, jag känner mig inte som pensionär, jag har drömmar och visioner om saker jag vill göra. Att arbeta är inspirerande, speciellt om jag kan hjälpa någon med något de behöver hjälp med. Om jag kan hjälpa någon att bo kvar i sitt hus, hjälpa till med trädgården, städa, eller laga något som behöver fixas, vore inte det fantastiskt.

Men om jag känner så, då måste det finns andra som känner på samma sätt.

Så föddes tanken på SeniorProffs1. Jag satte in en annons i tidningen att jag sökte pensionärer som kände på samma sätt. Jag var överraskad över den respons jag fick, telefonen ringde konstant. På några dagar hade jag tre veckor fullbokade med intervjuer av pensionärer som kände som jag.

Det ledde till att vi nu har ett företag som har en stor kunskap och erfarenhetsbank. Trevliga seniorer som gärna vill arbeta, inte för att vi måste, utan för att vi vill!

Om vi kan hjälpa dig med något är vi glada. Slå en signal, om du har frågor skall jag försöka svara så gott jag kan. Jag är här för dig, för jag vet att nästa gång är det jag som behöver hjälp med något. Låt oss hjälpa varandra.

Stig Junaeus